ӘДЕБИЕТ ТАРИХЫ - Мәдібай, Қанипаш; Мұхамади, Құралай (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Қайым Мұхамедханұлының ауызша айтылған Gр деректің хатқа түскен түпдерегін тапқанша тыншымайтын дағдысы талай құнды, қажет мағлұматты ұмыт болып, жоғалып, жойылып кетуден құтқарып отырды.