ӘЖИНИЯЗ ДӨРЕТИЎШИЛИГИНДЕ АТ ОБРАЗЫ - Кудияров А.Р.; Аметов А. (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Соның менен бирге, халықтың тийкарғы хожалық ислеринде, дийқаншылығында, транспорт ислеринде де күш-көлик сыпатында атлардан көплеп пайдаланатуғын болған