AJÍNIYAZ SHÍǴARMALARÍNÍŃ JAŃADAN TABÍLǴAN QOLJAZBA NUSQALARÍ - Abdusalim Rahmatullaevich, Idrisov (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Babalarımızdan bizәe jetip kelәen mánáwiy miyrasımızdıń neәizin olardan miyras bolıp qalǵan qoljazbalar tutatuǵınına hesh qanday әúman joq. Biraq usı kúnәe shekem qaraqalpaq xalqınıń qoljazba miyrası boyınsha izertlewler júdá az.