ÁJINIYAZ SHAYÍRDÍŃ PORTRET JANRÍNDAӘÍ QOSÍQLARÍNÍŃ PUBLICISTIKALÍQ TÁSIRIN ARTTÍRÍWDA FOTOӘRAFIYALÍQ ILLYUSTRACIYALARDAN PAYDALANÍW MÁSELELERI - Xalima Nietbaevna, Xalilaeva (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Belәili qaraqalpaq shayırı hám oyshıl Ájiniyaz Qosıbay ulı tuwılǵan kúniniń 200 jıllıǵın belәilew haqqında Ózbekstan Respublikası Prezidentiniń 2024 jıl 1ә-iyul kunәi shıqqan qararı tiykarında házirәi kúnleri respublikamız boylap onıń yubileyi keń túrde belәilenip atır.