ADAMGERSHILIK PAZÍYLETLERGE BAYLANÍSLÍ NAQÍL-MAQALLARDA METAFORALARDÍŃ QOLLANÍLÍWÍ - Feruza Erejepovna, Jiemuratova (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Maqalada adamgershilik pazıyletlerge baylanıslı naqıl-maqallarda metaforalardıń qollanılıwı úyreniledi.