САБЫР КАМАЛОВ МИЙНЕТЛЕРИНДЕ ХАЛЫҚЛАР ДОСЛЫҒЫ ТЕМАСЫНЫҢ ҮЙРЕНИЛИЎИ - Муратбаева А.Б. (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Әсирлер даўамында қазақ, өзбек, түркмен, қырғыз, тәжик ҳәм қарақалпақ халықлары туўысқанлық қатнасықларда аўызбиршиликли жасап келген.