ҚАРАҚАЛПАҚЛАРДА «ЖАЙ ТОЙ»ЛАРДА БЕРИЛЕТУҒЫН АЙЫРЫМ САЎҒА ТҮРЛЕРИ - Бағила Нурғалиевна, Тәжетдинова (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Халықлар турмысында турақ жай, жасаў орны ямаса баспана сыяқлы мазмунға ийе атамалар олардыӊ турмысында жүдә әҳмийетке ийе.