ÁJINIYAZ SHIǴARMALARÍNDA INSAN QÁDIRI HÁM BAXÍT MÁSELESI: (Ájiniyaz Qosıbay ulı tuwılǵanınıń 200 jıllıǵına) - Kamalova M.S. (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
Maqalada qaraqalpaq xalqınıń klassik shayırı Ájiniyaz babamızdıń insan qádiri jáne de baxtı máselesi haqqında aytıp ótken.