lNSANDĺ KÁMİLLE TÁRBİYALAWDA ÁJlNlYAZ SHĺǴARMALARĺNĺŃ ORNĺ - Ziyada Adilbaevna, Kojikbaeva (Өзбекстан Республикасы Илимлер Академиясы Қарақалпақстан бөлиминиң ХАБАРШЫСЫ, 2024)
İnsandı, onıń ruwxıy dúnyasın úyrenetuǵın kúshli qural bar, olda bolsa, sóz óneri, kórkem ádebiyat esaplanadı. Ádebiyattıń insantanıwshılıq dep, shayır hám jazıwshılardıń bolsa insan ruwxınıń injenerleri dep táripleniwi biykardan-biykarǵa emes, álbette.