YASHIL SUVO’TLAR BO’LIMINING UMUMIY TASNIFI, HUJAYRASINING TUZILISHI VA KO’PAYISH USULLARI - Tursunboyeva Maʼmura (Fan va Tadqiqot Samaralari, 2024)
Ushbu maqolada yashil suvoʻtlar boʻlimi hamda ularning tuzilishi va koʻpayish usullari, hujayrasining tuzilishi haqida ma’lumot beriladi.