BIR VA IKKI URUG'PALLALI O'SIMLIKLARNING URUG'LARINI TUZILISHI - Sattorova Sevinch Nomoz qizi (Fan va Tadqiqot Samaralari, 2024)
Ushbu tezisda bir va ikki urug'pallali o'simliklarning urug'larini morfologiyasi, anatomiyasi va ularning o'zaro o'xshashlik hamda farqlari haqida, qanday sharoitda urug'ning unib chiqishi haqida ma'lumot berilgan.