YADRO VA XROMOSOMA. ULARNING TUZILISHI VA TARKIBI - Kimsanova Guliraʼno Zuxridin qizi; Karimova Mehribon Otabek qizi (Fan va Tadqiqot Samaralari, 2024)
Ushbu tezisda yadro va uning tarkibiy qismi bo’lgan xromosomaning tuzilishi, shaklllari, vazifasi haqida hamda yadro va xromosomaning tarkibiy qismlari, funksiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.