INTERNET TEXNOLOGIYALARINING TIL KO’NIKMALARINI TARG’IB QILISHDAGI AHAMIYATI - Murodova Lobar Zoyer qizi (Fan va Tadqiqot Samaralari, 2024)
Ushbu maqola internet texnologiyalari orqali til ko'nikmalarini targ'ib qilish haqida so’z yuritib, unda nternet texnologiyalari nafaqat til o'rganish jarayonini qulaylashtirishi, balki uni yanada samarali va keng ko'lamda targ'ib qilish imkoniyatini yaratishi haqida so'z boradi.