SOYA (GLYCINE) O'SIMLIGINING O'SISHI VA RIVOJLANISHI - Malikov Dilshod Boymurod o’g’li; Yusupova Shaxnoza Yazdon qizi (International innovation and researches, 2024)
Ushbu maqolada soya o’simligining kelib chiqishi, biologik xususiyatlari, namlikka talabi, o’sishi va rivojlanishi, soya yetishtirish, ishlov berish, saqlash va ahamiyati haqida keltirib o’tilgan.